just wanna have bright smile everyday ^^

Tuesday, April 19, 2011

ceriakan hariku ^_______________^


gambar diva gitu
ni Cik N
kawan baik since foundation lagi
antara yang awal aku kenal la
sebab sama Planton C time MAS
 Cik N ni giler sangat dengan Anime, manga
pan-fiction dye
sekarang dgn vocalic dye 2
hahahahahahahahaha
pelakon TTS
sebab minat giler berlakon
koq drama n theatre 1, 2 disapu bersih
hahahahahahahahaha
perangai giler2
macam budak2
=P


seterusnya Cik juga
Cik R
hahahahaha 
cik R ni comey la comey la
tapi sorry ye
dye sudah berpunya
heeeeeeeeee~
baik dan gembire orangyer
senang betul nak gelak
n dye suke bnde2 n haiwan yg comey jugak
hehehehehehehe


ni Cik D
dye happy go lucky
bile x gembire nampak sangat terserlah
hahahahahahaha
suka sangat posing n amik gambar
hobby 2
XD
saya panggil dye stunt woman sebab
xde sapa boleh menandingi
kekuatan dye
huaaaaaaaa~
tapi Cik D ni baik sangat 
hehehehehe
single but not available
=)

seterusnya Encik la plak
Encik H
hahahahahahaha
dye x bg buh nama n gmbr dye
sbb dye kata
t saham dye jatuh
kla kla
x buh nama n muka
=P
kawan sejak foundation gak
sebab pernah 1 organisasi dengan dye
dye sangat sangat sangat la baik =)
single mingle
boleh la mintak contact no
XD~


ni namanyer Encik K
time ni dye kurus skit la
sekarang dah gemok
hahahahahahahaha
dye ske marah2
sebab
dye sangat sangat sangat la caring n protective
family man
n well rounded
XD~


n x lupa juga pada housemate2 n rum8 yang menggembirakan
saya setiap hari
terutama sekali
Kak Pah (sapa nak beli geolens boleh order)
saya sudah beli 1
anda bile lagi
hahahahaha
 Kak Reen (jaguh badminton n swimming)
=)
 n Kak tyah (dealer coach)
yg sangat kelakar habis
hahahahahahahaha


n rum8 sy yg selalunyer kelakar la
kdg2 ja hangin
hahahahahahahaha

ada je lagi yang buat saya ceria
tapi orang2 di atas ni adalah yang selalu =)

well
thats all 4 my entry
terima kasih
=)

6 comments: