just wanna have bright smile everyday ^^

Monday, October 3, 2011

esok cuti esok cuti ='D

hari ni masuk kerja kul 6! and esok C.U.T.I. ok x sabar. kerja dah 2 minggu. ni baru nak cuti. patutnya cuti 8 hari bulan t. tiba2 je akak supervisa eh x supervisor bagi cuti esok. lalalalala. gembira. rasa nak senyum sampai telinga je. lepas keje keje keje n keje bila dapat cuti sehari rasa gembira hati berbunga2. since balik dari UTP 16 hari bulan aku rehat 2 hari je 17 n 18. 19 sept dah pi cari keje. 20 sept dah start keje. cepat sangat kan? time mula2 keje leh lagi ingat lagi paper2 final aku. 

macam2 pengalaman kerja yang dapat bukan sekadar penat je. macam2 perangai orang pun ada. ada yang ok ada yang k.o. biasalah 2 asam kehidupan. customer yang aku served pun macam2 bangsa pun ada. paling penting sabar je la. senyum senyum senyum. buat pekak je kalau customer banyak sangat soal. kita x boleh nak harapkan semua perangai manusia sama kan. tips paling penting kalau korang dapat keje yang perlu layan customer adalah SABAR JE LA.





No comments:

Post a Comment