just wanna have bright smile everyday ^^

Saturday, February 26, 2011

Sehari Bersama =)

maka berakhirlah event Sehari Bersama Motivational Program
untuk tahun ini =)
Event ni under Sekreatriat Rakan Muda UTP
komiti SB adalah seramai 26 
sekolah pilihan : Sekolah Kebangsaan Tronoh
peserta terdiri dari pelajar tahun 4 dan 5
adalah dalam 51 orang
komiti yang hadir tadi cuma 12 orang
dan di tambah dengan 5 orang sukarelawan dari SRM sendiri
2 minggu lepas kami jalankan aktiviti indoor
so minggu ni buat outdoor pula
haaaaaaaa~
adik2 2 minta kami datang selalu
disebabkan mereka 2 kecil lagi
jawab la baik2 skit
"abang2 n akak2 ada kelas. x boleh datang selalu.. dengan senyuman paling manis"
hahahahaha
tapi 
"adik, duit2 kami dah habis dah buat program ni. kalau adik bagi duit kami akan buat lagi XD~"
hahahahhaa
main2 ja
program ni lebih pada community service
so kami x de la mengharapkan apa2 balasan
n its fun
really fun
walaupun budak2 nyer nakal macam apa
but still xde la hilang kawalan totally
^_^

Aktiviti membuat Roket
u rockz!
hahahahahaha
10 kumpulan dibahagikan dan setiap faci bagi setiap kumpulan
n aku dapat la kumpulan 5
=)
mula2 macam x berapa ok la
tapi lepas dah mula buat roket
kami ok la
^_^
 ni la kumpulan 5 adik syed, aina, puteri, aznidah & fahmi
fahmi ni ada kembara yang giler seiras nama farid =)


tadaaaa~ roket kami menang NO1.xde siapa yang lancarkan roket paling jauh selain kami.. hehehe
p/s: nak berlagak skit la, tengok la sapa yang design kan 
heeeeeeeee~ peace XD~


dapat la amik gambar sebijik dengan adik2 yang comel2 ini
^________^

weeeeeeeee~
budak2 yang jujur2 belaka ni
komen tentang kami jujur sangat
ada kata abang berambut landak la
abang bermulut besar la
akak pendek skit la
kechik2 dah macam2
aku ade la kene skit
akak imah paling kurus la, comel n putih XD~
adik2 ni pun leh kata aku kurus
macam mana ni XD~
ade yang minta no fon la FB la
akak umur 19 tahun baru buat FB tahu!
hahahahaha
apa2 pun hari yang seronok + extreme penat
huaaaaaa~
^___________^

No comments:

Post a Comment